Фенове подпукаха Диона: Слагай бързо силикона!

0

Певицата Диона, която наскоро се раздели с продуцента Галин, писна в социалните мрежи от досадни фенове.

Причината, поради която тя си позволи да изригне по отношение на почитателите си, е настойчивото искане от тяхна страна да украси фигурата си с чифт силиконови импланти.

Изпълнителката на „Любовница” разказва, че й е писнало тотално от подхвърляния и директни питания какво точно я спира да си увеличи бюста. Явно това е очакваният ход от вещи в бранша. Според всеобщото мнение, ако Диона сложи силикон и издуе пазвата, ще се радва на много по-голям интерес от страна на феновете. Ще е много по-атрактивна и привлекателна, а от това ще спечели само музиката, която прави.

Не на същото мнение е и брюнетката, която откровено се дразни на подобни коментари. Това я накара да избухне на висок глас.

Ако нямам силикон, защо нямам!

Ако си сложа, защо имам и защо съм станала изкуствена като всички останали!, гневи се певицата на мненията, които чува от различни страни.

Именно поради това призовава всички, които се интересуват от нейната особа, да си гледат собствения живот и да не се занимават с нея. Тя се чувства добре в собственото си тяло, харесва начина, по който изглежда, и няма нужда от препоръките им, категорична е певицата.

Прегледана: 179737

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече