Кадър на Слави открадна сърцето на Християна Лоизу

0

Християна Лоизу и Борислав Борисов, познат като Боби Стар, възнамеряват да узаконят връзката си, пишат изданията.

Според източници двамата са взели решението да преминат на следващо ниво и да станат семейство, след като са вече заедно от няколко години.

Ще припомним, че Християна е победителката в музикалния формат „Х фактор” преди няколко години. Наскоро зрителите си спомниха за нея. Именно тя свали маската на Хищницата в „Маскираният певец” и обра овациите на зрителите.

На свой ред, Борислав кадър на Слави Трифоново. Звездата му изгря в интервютата, които направи и излъчи онлайн със знайни и незнайни плеймейтки.

Към днешна дата той се радва на собствено предаване в медията на Дългия. От рубрика екранното време нарасна и сега се радва на много по-голямо зрителско внимание в телевизия „7/8”.

Именно любовта, която ги събрала, накарала и Християна да се установи за постоянно в София. Двамата се познавали покрай общи ангажименти още от преди години. Но случайна среща в родния на Лоизу Кипър начертала съдбата им. Любовната искра пламнала и не угасва вече няколко години.

Двамата са неразделни, коментират техни общи приятели. Събрали се да живеят под един покрив веднага след като тя дошла за постоянно у нас. Като споделяли не само любовта помежду си, но и общи професионални и творчески възгледи, допълват запознати.

Прегледана: 182309

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече