bTV се тресе от скандали! Гена Трайкова и Виктория Петрова оглавиха бандите

0

Гена Трайкова и Виктория Петрова са начело на двата основни лагера в bTV. Популярните новинарки са оглавили враждуващите отряди, като залаганията са в посока на това коя от двете ще се хване за по-здрави връзки и ще направи първа сечено на колежката си.

Предположенията са в посока на това, че Гена Трайкова първа ще си тръгне, последвайки съдбата на бившото си гадже Венелин Петков.

Именно с махането на Петков от директорския пост се задейства вихрушката от рокади, която в момента тресе медията. На негово място беше назначен Антон Хекимян, който колкото и да е добър като новинар, все още не е обигран в управлението на новините.

Именно от това се възползват Гена Трайова и скритият в сянката й Венелин Петков. Задкулисният ход, който разбуни духовете в телевизията, е несъгласуваното с никой издърпване на Марина Цекова. Цекова беше сред значимите кадри на Нова. Но старите лисици в bTV явно са решили да я ползват за къртица. Затова и без да съобщават и без да се обясняват на никой, те издърпаха младата репортерка.

Какви точно ще са реакциите и как Хекимян и подопечната му Виктория Петрова, основните опоненти в новинарската война, ще изиграят ответния си ход ще разберем в първите ни на новата година.

Прегледана: 184243

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече