Бай, бай, Николаос! Ще се появи ли Цитиридис пак на екран?

0

Откакто е стартирало „Шоуто на Николаос Цитиридис”, все се говори за неговото спиране.

За това, че гъркът е далеч от нивото на своя предшественик, говорят всички. Както и за това, че той тотално срина вечерния ефир на една от водещите телевизии у нас. Именно поради това при всяка удобна ситуация критиците бързат да коментират и предполагат, че е дошъл така чаканият край.

Последният повод да се говори, че Николаос се е сбогувал с екрана, е обстоятелството, че последното редовно издание на предаването му беше на 30 декември.

Според ръководството на Би Ти Ви Цитиридис и екипът му излизат в едномесечна заслужена почивка. Но според всеобщото мнение – вече наистина е дошъл краят. В началото на месец февруари Николаос няма да каже „Добър вечер” от малкия екран, а ще бърше сълзи и сополи за пропиляната възможност да стане новият Слави Трифонов.  

Последното беше потвърдено и от празничното новогодишно издание на вечерното шоу. Точно на 31 декември Цитиридис си партнира с Рая Пеева, а зрителите определено не останаха очаровани. Това, което донякъде спаси рейтинга на Би Ти Ви, беше обстоятелството, че нямаше празничен концерт на площада. В обратен случай малцина щяха да са онези, които щяха да посрещнат Нова година в компанията на Цитиридис и недоизкусурените шеги на сценаристите на медията.

Прегледана: 184429

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече