Стунджи го закъса с новата си жена! Замени перкусите с пазарски чанти

0

Стоян Янкулов – Стунджи се превърна от надеждата на България в „Евровизия” в тотален мъж под чехъл.

Запознати коментират, че 54-годишният музикант тотално е загърбил ангажимента си към музиката. От следване на заръките на жена си не му оставало време за любимото му занимание, освен когато благодарение на музиката не изкарвал по някой лев.

Това обаче в последно време се случвало рядко. Много по-често Стунджи можел да бъде видян с пазарска количка и списък в ръка, отколкото преди любимите си ударни инструменти.

Половинката му – бургазлийката Дора Арабаджийска – имала тотална роля за тази развръзка в живота на талантливия музикант.

45-годишната нова жена в живота на Янкулов била лика-прилика с Елица в това отношение. Тя имала слабост към командите, затова давала на Стоян точни и ясни задачи. Той, на свой ред, изпълнявал всичко безропотно в името на семейното благо.

Ще припомним, че когато Елица и Стунджи представяха България на Евровизия те бяха и интимна двойка. Още тогава се говореше, че въпреки че е доста по-млада от партньора си, Елица е водещата във връзката им. Явно обаче това е било факт не заради самата нея, а заради прeдпочитанията на Сто ян да бъде наставляван, допълва мълвата.     

Прегледана: 182556

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече