Смях! Чалгарки се хванаха за гушите заради смехотворен текст на песен

0

Попфолк изпълнителката Адриана е готова да съди колежките си Алекс и Влади.

Според гневното й обръщение тя била изключително ядосана, че сестрите буквално са откраднали част от текста на песента й „Пинокио”. Става дума за плагиатство 1:1, като единствено е разменено мястото на някои от думите.

Запознати коментират, че Адриана е изключително ядосана, защото залагала големи надежди на песента. „Пинокио” в момента се върти по музикалните канали. И тя се надявала именно това парче да я наложи най-накрая като име в лекия жанр.

След като редица други нейни песни не успяха. След като дори поредицата от изцепки, които тя направи, отново не доведоха до търсения резултат.

Недоволството й се подклажда от факта, че за текста на песента се изръсила немалка сума на текстописец. А сега мулатките прилапват наготовo инвестицията й и печелят дивиденти на неин гръб.

Адриана буквално бълва змии и гущери, като твърди, че е готова да съди дори Алекс и Влади, ако не променят позицията си по случая и не направят така, че откъсът не изчезне като с вълшебна пръчица от тяхната песен.

Това не било първият път, в който крадат труда й, продължава чалга-фурията. Но този път е решена да не оставя нещата така.

Прегледана: 188783

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече