Лелка Теди Велинова изригна срещу настоящите моделки

0

Теди Велинова, вярно една от добрите родни манекенки в зората на демокрацията, си позволи да коментира настоящите красиви момичета, които се назовават като такива.

Бившата половинка на естетичния хирург д-р Енчев си позволи да разкаже каква е разликата между преди и сега. Ако по нейно време са били необходими месеци, за да изучиш тънкостите на занаята, сега всяка втора по-засукана госпожица има самочувствието да се нарече манекенка.

Според хапливия пост, който Велинова е публикувала в личния си профил в Инстаграм, за какви се имат онези девойки, които нито могат да представят дадена дреха по подобаващ начин, нито могат дори да носят токчета или да ходят по подиум. Вярно е, че всяка втора бленува за слава, но нещата не са толкова лесни.

Повечето момичета имат една самоцел – да станат известни. Не влагат нищо в себе си и в собственото си израстване, а се надяват да си намерят някой богат спонсор, който да ги финансира. Ако се оженят за него, още по-добре. Защото иначе вероятността да се появи някоя по-млада, по-надарена и интересна, е много голяма.

На свой ред, няколко от почувствалите се засегнати от думите й гърли, си позволиха да я наричат лелка, която нищо не разбира от настоящия тренд. По-освободените дори я сравниха с популярно ездитно животно и я обвиниха, че прави това, за което говори. А именно – продава се за пари.

Прегледана: 190304

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече