Бизнесът на Стефан на Гала затъна! Той остава на нейна идръжка

0

Стефан, дългогодишният партньор на водещата Гала, е в изключително тежко финансово положение.

Макар че бизнесът му не е пряко засегнат от ограничителните мерки покрай коронавируса, той търпи сериозни загуби.

Ще припомним, че Стефан се занимава с пчеларство, производство и продажба на мед. От дълги години си осигурява добри пари покрай пчелите, но в последните години нещата съвсем пропадат.

От една страна, годината била пагубна за самите пчели. Заради пръскането с различни химикали и смеси, много от кошерите загинали.
От друга страна, карантината допълнително влошила ситуацията. През пролетта, когато областните градове бяха затворени, Стефан и хората му не можели да пътуват. Съответно много от кошерите не били подготвени за обитателите си. Наред с това, много от работниците на Николов не смеели да излизат и да се срещат помежду си.

Сега въпреки че нямало забрана за пътуване, цялата организация на половинката на Гала била съсипана. Нямало го стриктният ред за събирането и продаването на меда, което водело до големи загуби.

Въпреки това Стефан не изглеждал особено разтревожен. Въпреки че нямал стабилни финансови доходи, той бил добре подсигурен от блондинката. Тя нямала нищо против да се грижи за общия им бюджет. Не се оплаквала дори когато плащала и общите им ваканции, коментират още запознати.

Прегледана: 190084

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече