Карбовски АУТ: Нито една медия не го иска след скандала! bTV го нарита като мръсно коте!

0

Оказва се, че скандалът, в който Миглена Каканашева заплете името на журналиста Мартин Карбовски, ще се окаже преломен момент в живота му.

Телевизия bTV, където към днешна дата се приютява предаването му „Втори план”, е отказала да поднови договора. Така Карбовски и журналистическите му идеи остават безпризорни още след Нова година. Според източници на в. „Уикенд” това може да се случи и по-скоро, тъй като предстои прощално издание още този уикенд.

На този етап няма телевизия, която да е декларирала желанието си да стане домакин на Карбовски и „Втори план”. Всички бягат от него и от идеите му все едно е прокажен и все едно носи след себе си и мръсното си минало, коментират в бранша.

За всички е ясно, че причината за този отказа да се работи с него е именно сценката, в която влезе с Каканашева. Разказите й какво и как прави на красивите жени Карбовски, за да ги вкара в ефир, взривиха медийното пространство наскоро. А след Мегз не една или две родни знаменитости решиха да си отворят устите и да дадат гласност на пристрастията на Карбовски.

Въпреки че до този момент от bTV не са дали категорично мнение защо отказват да подновят договора на журналиста, за всички е ясно.

Прегледана: 193924

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече