Това, което Глория Петкова сподели, потвърди: МОДЕЛКИТЕ НАИСТИНА СА КУХИ!

0

Тази за каква се има и наистина ли е толкова куха?, питат се потребителите онлайн, след като прочетоха какво е разказала за себе си моделката Глория Петкова.

Глория, която има за съпруг доста по-възрастния от нея и, разбира се, доста заможен варненец Методи Велинов, разказа как на рождения й ден преди няколко години той я изненадал.

Събудил я с бутилка, като в разказа си моделката дебело подчертава, че става дума за много скъпо шампанско. Взели шампанското и се насочили към специално нает за деня самолет.

Докато летели и се наслаждавали на гледката, пилотът дал на Глория да управлява.
Според нея – много смешно и забавно било тя да пилотира с едната ръка, а с другата да държи бутилката и да пие от нея.

Разказът продължава с това, че отишли в хотел с гледка и още, и още наистина блудкави слова.

Цялата компилация от нелепости, които Петкова успяла да разкаже в толкова кратък текст, вмъквайки Шопен, изтъквайки непрестанно финансовите възможности на съпруга си и това колко е луд по нея, направо стъписа потребителите. Повечето останаха безмълвни пред свещената глупост. А тези, които все пак се осмелиха да коментират, изразиха цветущо възмущението си. Възмущение от това колко лишена от умствен багаж е Глория Петкова и как ако се съди по нея за цялата й гилдия, то с право се носи името на моделките като глупави жени.

Прегледана: 200361

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече