Близнаците на Ева Веселинова с татко грък! Богаташът вече е дядо!

0

Както наскоро стана ясно, водещата Ева Веселинова е бременна. Само след няколко месеца ще я споходи двойно щастие, защото тя очаква близнаци.

Щастливата вест съобщи самата блондинка, но спести една важна подробност. А именно – кой е бащата на нейните бебета.

Според информация, която в. „Уикенд” разпространи, Ева е бременна от гръцки бизнесмен. Двамата имали връзка от няколко години, но уговорката помежду им била да пазят топлите си чувства в тайна. Дали елинът с дебел портфейл е семеен изданието не дава подробности. Но се прави намек, че става дума за доста по-възрастен от Веселинова мъж, който дори вече е дядо.

Източници допълват, че в края на месец август, когато водещата празнува 36-годишния си рожден ден, двамата посрещнали празника на остров Корфу. Последвала и още една визита на гръцка територия. А именно посещение на остро Санторини, където от години живеят родителите на Ева. Там тя представила вече официално половинката си на своето семейство. По всяка вероятност съобщена на фамилията била и благата вест, че съвсем скоро на бял свят ще се появят и плодовете на тяхната любов.

Информацията за отношенията между Ева и тайнственият грък завършва с това, че наскоро той купил обширен апартамент в елитен столичен квартал на името на блондинката. Сигурно именно там ще спретнат двамата любовно гнездо в очакване на децата.

Прегледана: 196822

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече