Пълно падение! По 20-30 лв изкарват родни „звезди” от видео поздрави

0

Срещу дребна сума всеки, които иска да направи изненада, може да си поръча видео поздрав от страна на някоя от родните знаменитости.

Покрай кризата по-голямата част от т.нар. елит е буквално без приходи, което ги кара да търсят алтернативни варианти за припечелване. Кой е пуснал мухата и у нас да се правят кратки записи по повод, не е ясно. Но факт е, че десетки са популярните лица, които снимат видео поздрави за пари.

Така например, който иска Коцето да поздрави гаджето за рождения ден, ще трябва да се бръкне със стотачка. Същата е сумата, която е обявила и Андреа в ценоразписа си.

Най-скъп сред популярните лица е Даниел Петканов.
Водещият, който нашумя покрай съвместната си работа с Милен Цветков, иска колосалната сума от 1001 лв, но дарява всичките пари за благородна кауза. Същата е идеята и на актьора Ненчо Балабанов.

И защото видяла жабата, че подковават коня, куцо и сакато е тръгнало да прави видео поздрави за пари. Като се тръгне от риалити откритието Ивана Дилова (за 20 лв!), мине се през колежката й от „Фермата” Даяна Ханджиева (35 лв!) и се стигне до Сузанита за 50 лв, Албена Вулева за 70 лв и още, и още. Знайни и незнайни звезди звезди се надпреварват кой ще намери клиент, а такива явно се намират, защото иначе предлагането нямаше да е толкова голямо.

Прегледана: 202558

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече