Публиката попиля Цитиридис! Глупава подигравка с Койна Русева го прати в „трета глуха”

0

Николаос Цитиридис съвсем скоро ще се сбогува с изявите си на екран. В това са убедени и малцината зрители, които редовно следят шоуто му. А да не говорим за всички останали, които са на мнение, че вечерното му предаване отдавна е трябвало да прекрати съществуването си.

Поредното доказателство, че Нико е телевизионно недоразумение, е съвсем от скоро. Дали по сценарий, или опитал се да импровизира, Цитиридис се опита да се подиграе с актрисата Койна Русева.

На въпроса, който сам си зададе – на кого ли е кръстена, той сам си и отговори: „Сигурно на дядо си Въпросителен!”. Реакцията на публиката беше гробно мълчание. Това донякъде му спести следващо излагане по темата, защото водещият замлъкна и не зачеркна повече странното име на талантливата дама.

Минути след глупава сценка обаче онлайн пространството преля от негативни отзиви по адрес на Цитиридис. Не само че се опитвал да се шегува на гърба на далеч по-известни от него лица, но го правел по груб и безвкусен начин. Не му се получавало въобще, както в случая с Койна Русева.

Някои от зрителите дори му дадоха урок по светска история. Разказаха му как неведнъж Койна е коментирала че е взела името на баба си. Нещо, с което винаги се е гордяла.

Прегледана: 205068

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече