Смях! Хекимян прекали с ботокса!

0

Антон Хекимян е сред суетните представители на силния пол в телевизията.

36-годишният водещ сам си е признавал, че често залита по различни типично женски разкрасителни процедури. Именно поради това редовно става и обект на подигравки от страна на потребителите онлайн.

Ситуацията към днешна дата не е по-различна. Особено след като стана ясно, че водещият редовно си боцка ботокс в лицето.

Антон се запазил по процедурата преди известно време. Но ако първите една-две инжекции не си личали или го карали да изглежда по-добре, то в последно време направо се е изпънал като шаран на сухо.

От суета ли, от невежество ли той си е поставил толкова много ботокс през толкова кратко време, че направо вече е придобил смешен вид.

Кратка справка показва, че една подобна процедура струва в порядъка на 600 лева. Става дума за поставянето на инжекция не където и да било, а при някоя от по-титулованите представителки на бранша.

Тези пари обаче не гарантират вечно млада кожа, а имат ефект за няколко месеца. Следва нова процедура и ново подмладяване.

Самият Хекимян обаче не чака да отшуми ефектът от предходната инжекция и бяга да поставя друга, коментират близки до водещия. С което сам си навлича коментарите – както от близки, така и от зрители.

Прегледана: 214433

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече