Гей задявка разцепи Галин и Диона

0

Една от надеждите на музикалния бранд на Галин – бившата рапърка и настояща чалга дива Диона може да излети от звездния си кораб.

Причината е не друга, а задявки от страна на пеещата хубавица по отношение на най-новата любов на Галин.

От край време има подмятания, че Гальо има наклонности към собствения си пол. С определени свои действия и коментари потвърждава тези предположения. В същото време обаче настоява на имиджа си на мъжкар и не дава дума да се издума за това, че е гей.

Самата Диона, коментират в бранша, била абсолютно наясно с ориентацията на шефа си. Нещо повече – била нaясно на къде са насочени и нежните му въжделения към конкретния момент.

Именно поради това няма как да се говори за случайност в задявката с новия любовник на Галин. Предположенията за некоректното й поведение в личен план са две. Или го е направила под въздействието на алкохола, или заядливият й характер я е подтикнал.
От доста време в бранша говорят, че Диона прави необмислени неща, за който после жестоко съжалява.

Ако наистина е изхвърлена от музикалния бранд заради неадекватно поведение, то много скоро, с подвита опашка, певицата ще търси изява другаде. Вече гледахме същият сценарий – героинята е същата, брандът и стилът музика малко по-различни.

Прегледана: 222478

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече