Андреа хвана врачка! Ще връща Кобрата със заклинания

0

Андреа за пореден път постави феновете си в пълно мълчание. Този път силиконовата гърла отне глас и слово с признанието, че се е доверила на врачка, за да я насочи към любовта, парите и късмета.

Певицата тръгва от далеч – не вярва на врачки и баячки. Е, да, обаче намерила точната, на която й се доверила, за да ръководи бъдещето й.

Според думите й дамата се казва Зара Атанасова. Тя уж била единствената у нас, обучена от гръцката гадателка Мара Меймариди.

Та тази същата Зара гледала на карти Десте. Не само че предсказвала бъдещето, но и давала насоки за това кое, как и защо по-лесно да се случи.

Веднага след като излязоха от ступора, предизвикан от изказването на Андреа, феновете бяха готови и с версия какво точно е целяла силиконката с посещението си при врачката.

Мнението на всички е красноречиво. Колкото и да ръси обиди срещу бившата си изгора Кубрат Пулев, Андреа дава мили и драго, за да го върне в обятията си. Именно с тази цел се е поинтересувала от услугите на Атанасова.

А колко е успешна врачката, ще стане ясно. Ако Кобрата отново положи морно глава между гърдите на блондинката, то Зара определено я бива.  

Прегледана: 225002

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече