Джена бясна на COVID! Реди сълзи и сополи за феновете

0

Попфолк изпълнителката Джена взе доста присърце затварянето на заведенията и липсата на участия. Въпреки че периодът е тежък за всички, ангажирани в развлекателния бранш, някои наистина реагират по-емоционално.

В свое обръщение към всички фенове, разтъжена и емоционална, със сълзи в очите Джена им призна, че много й липсват. Цялата тази социална дистанция, изолация и липса на контакт между хората тотално е вцепенила чалга примадоната. Липсва й всеки един аспект от работата й, но най-вече живият контакт с публиката.
Ще припомним, че Джена е сред най-активните изпълнителки на клубно ниво.

В момента, в който беше наложена пълната забрана през пролетта, тя остана разделена от това, което най-обича да прави. След глътката въздух през лятото вирусът отново атакува, отнемайки й най-любимото.

Нямам търпение да изляза на сцена!”, изригна певицата в емоционалния си пост. И отправи пожелания към всичките си последователи. Пожела на всички здрави и по-скорошни срещи.

На свои ред, феновете й също се зарадваха и отговориха на разпалените й думи. Те я увериха, че чувствата са взаимни. Те също нямат търпение любимката им да стъпи на сцената.

Имаше и такива обаче, които побързаха да коментират, че Джена няма търпение да пее пред публика, защото е започнала тотално да изнемогва. Финансовият аспект на кризата я е сринал тотално. И тя няма търпение да започне да заработва както обикновено.

Прегледана: 225186

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече