Със замах! Милица Гладнишка заформи грандиозен махленски скандал

0

Милица Гладнишка редовно си позволява коментари кой какъв е и какво може.

Този път обаче чувството й за хумор и леката ирония явно не са били точно разбрани от колегата й Петър Байков. Младият изпълнител, който натрупа популярност покрай участието си в „България търси талант”, го изигра обиден и засегнат от писание на Гладнишка по негов адрес.

Какво точно е имала предвид пеещата актрисата така и не става ясно от краткия й коментар по адрес на Байков. Но реакция на младока е повече от красноречива. Той говори за завист, злоба и други силни епитети, които едва ли е търсила Милица при писанието си.

Самата Гладнишка не е излязла с официален коментар за думите си. Но малко след поста й интернет пространството направо зажужа от хора, които подкрепят нея, подкрепят Байков, търсят сензация и сеир.

Без съмнение младият изпълнител заложи на онези от доброжелателните коментари, които възвеличават таланта му и го карат да се чувства значим.

Но няма как да пренебрегне и огромния брой писания с обратна насоченост. Общото мнение в тях е, че всяка жаба трябва да си знае гьола. И това, че е постигнал нещо, не означава, че вече е сензация по родните земи.

Прегледана: 226114

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече