Иван Христов обръсна четината! Подмлади се с 20 години!

0

Ако искате да изглеждате по-млади, просто се обръснете.

Съветът важи с пълна сила за продуцента Иван Христов, който направи немислимото – махна четината от лицето си, а с нея и поне 20 години от външния си вид.

Зрители коментират, че в последните си изяви Иван изглежда като син на колегата си Андрей Арнаудов. Двамата се изявяват към момента като водещи на „Фермата”, където зрителите първи имаха възможността да видят промяната във външния вид на Христов.

Като за начало, всички си помислиха, че в кратка пауза от ефир водещият е успял да мине през бърза процедура за инжектиране на ботокс.

Второто вглеждане обаче разкри истината – Иван чисто и просто е обръснал брадата, която чинно отглеждаше през последните месеци.

Зрителите неведнъж са коментирали, че окосмяването по лицето не е точният избор за Христов. Той обаче си държеше на своето и не се решаваше да седне на бръснарския стол. В един момент явно решението е дошло. По всяка вероятност пръст в него има половинката на Христов. В последно време тя стриктно следи за хранителния му режим. Успя да го откаже и от основния му порок – чашката с повод и без повод, която беше сред основните недостатъци на звездния тандем водещи.

Прегледана: 229143

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече