Йоко търси слава на гърба на Мегз и аферата й с Карбовски

0

Потъналата в забвение певица Йоана Захариева – Йоко е поредната, която има какво да каже във връзка със скандала Мегз-Карбовски.

Изданието hotnews.bg си прави прави труда да предаде 1:1 думите на певицата, която явно смята, че е доста над непокорната Какашанева.

В своето обръщение към дизайнерката певицата търси най-точните думи – Мигленче, Мегз или там както ти е прякорът, философства Йоко. И продължава – ако Мегз е била по-умна, е щяла да знае. Когато жените достигнат една определена възраст, те сами решават кога и с кого да спят. Певицата се кахъри на глас, че Каканашева не е използвала превъзходството си. Да манипулира и ръководи Карбовски, за когото този маниер на поведение бил запазена марка.

„Зелена”,  „тъпа” са само част от думите, който Захариева използва по адрес на другата жена. И продължава с доста по-колоритни сравнения.

„Ти като една истински несигурна, фалшива, тотално невярваща и объркана жена, с нула самочувствие, без грам мозък опорочи женската ни общност като реши да правиш евтини номерца и да си пускаш скрийншотове от личния чат с Карбовски. Срам и позор популярна личност да хленчи по този начин и публично да унижава друга популярна личност след като години наред е била на хранилка именно при същия човек. Урок Iви в медийното пространсво: “Сексът е разменна монета, от теб зависи как ще я похарчиш!”, пише още Йоко.

Прегледана: 227666

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече