Готината Неда Спасова е била с 11 кг по-тежка! Ето как е отслабнала!

0

Актрисата Неда Спасова, която зрителите заобичаха в ролята на сестра Кая от хитовия сериал „Откраднат живот”, с усмивка разказва за младежките си години.

Когато е завършвала, е била с 11 килограма по-тежка и е имала стил на обличане като от филм за възрастни, разказва самата тя.

С лека критичност към себе си Неда споделя, че била 67 килограма. Не е била дебела, но определено е имала какво да иска от телосложението си. Затова сега е доволна и предоволна, че е постигнала най-доброто от себе си. Тежи 56 кг изглежда и се чувства повече от прекрасно. Постигнала е го с течение на годините. По начин, който й е донесъл освен промяна във визията, но и вътрешно удовлетворение.

За Неда се знае, че освен че печели симпатии и последователи с ролята си в медицинската сага, съвсем скоро ще я видим в нова светлина.

От началото на следващата година Неда ще е Венета – любимата жена на Христо Ботев. Тя ще участва във филм на режисьора Максим Ганчев, посветен на великия революционер с душа на поет.

Самият Ганчев неведнъж е споделял, че е впечатлен от чертите и излъчването на Спасова. Тя притежава качества и визия, които рядко се срещат на сцената у нас.

Прегледана: 231374

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече