5 месеца след ареста: Калканджиева проговори какво е правила в ареста!

0

Жени Калканджиева разказа как е прекарала цяла нощ зад решетките преди няколко месеца.

Ще припомним, че миската беше задържана и затворена в Шесто районно управление в столицата след шумен междусъседски скандал. Сценката се разигра точно по Гергьовден и полицаите побързаха да затворят Калканджиева, за да тушират страстите. Компания тогава й прави и невръстният й син, който по стечение на обстоятелствата беше именник. За щастие престоят беше кратък. Но не и неуредиците със съседите, които според думите на Калканджиева продължават.

В телевизионно интервю шестата по красота разказва за емоциите и мислите, които я владели по време на престоя й зад решетките. Жени споделя, че не е могла да мигне нито за секунда в панделата. Добре, че в себе си е имала четиво. Прекарала е нощта в четене, което до някаква степен я успокоило и й помогнало по-лесно да се справи с напрежението. Е, четивото били надписите по стените на килията, но пак й помагало да се разсее и да не мисли за това къде и защо се намира.

Все пак Калканджиева смята, че тази страница от живота й е затворена. Тя със самоирония разказва, че по онова време не се е сетила да замеря полицаите с яйца. Но не обикновени яйца, а здрави и големи яйца от дракон.

Прегледана: 242013

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече