Емануела бясна! Заради коронавирус загуби 24 бона за 2 седмици

0

Гневно послание на попфолк изпълнителката Емануела разбуни социалните мрежи.

Певицата, която е известна с острия си език, този път си го изкара на коронавируса.

Поводът за острата й реакция е затварянето на нощните заведение.

Според запознати за двете седмици, които обхваща забраната, Емануела е имала 6 планирани участия. Всяко нейно стъпване на сцената й носи по 4 бона. Което по груби сметки прави, че само за 14 дни тя ще изпусне едни бързи 24 000 лева.

По лошото е обаче, че всички са наясно, че забраната едва ли ще е само за следващите няколко седмици. По-скоро се очаква през целия зимен сезон нощните барове и дискотеки да са със спуснати кепенца. Това означава пълна мизерия за целия чалга бранш, коментират запознати.

Всичко това изправи на нокти не само Емануела, но и всичките й колеги, ангажирани с лекия бранш. Тя обаче първа нададе глас и изригна срещу мерките. Според думите й логиката е същата – да се затворят държавни учреждения, градски транспорт, банки, метра и прочие. Същото се отнася и за големите хранителни магазини. Всички места, където има струпвания, трябва да преустановят работа.

Трябва да останат само малките и аптеките, категорична е Емануела, за да може да се каже, че действията са ефективни, а не целенасочени.

Прегледана: 244746

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече