Синът на Софи Маринова не иска, но върви по любовните й стъпки

0

Синът на Софи Маринова – Лоренцо, вече не е малкото момченце, което певицата мъкнеше на ляво и дясно. Вече е станал млад мъж с изяви на сцената и с цял куп обожателки, както самият той разказва.

Според думите на подрастващия талант в момента е свободен електрон.

Преди два месеца сложил край на връзката си. За втори път. С въпросното момиче вече се били разделяли и събирали, но този път нещата наистина са окончателни.

Именно поради това синът на ромския славей не без излишна доза гордост разказва за арсенала от млади дами, които неотлъчно го следват по петите. Те хич не са малко и хич не са скромни, но за момента Лоренцо удържа на напора им.

Съвсем наскоро синът на Софи си позволи да коментира, че не иска да има любовния живот на майка си. С безброй връзки и раздели. Но явно кръвта наистина вода не става и въпреки крехката си възраст, той успешно следва примера й.

Колко ли авантюри, споделени и несподелени любови Маринова преживя през годините. Но това не я отказа от вярата в най-красивото чувство. Затова и продължава да я търси, коментират хора от обкръжението й, и да следва гласа на сърцето си. Ясен пример – бившият й съпруг и бивш затворник Гринго, с когото Софи отново споделя един покрив над главите им.

Прегледана: 238306

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече