Симона Загорова ще атакува Евровизия

0

Щерката на Глория – Симона Загорова, уверено върви по нейните стъпки.

Младата певица, която вече има първите си изяви, е категорична, че сред основните й цели е да се яви и да се представи подобаващо на песенния конкурс Евровизия.

Симона разказва, че амбицията й да участва датира от години. При предишния й опит да се класира на голямата сцена, тя не е успяла да се представи по начина, по който иска, пише hotnews.bg.

Въпеки че и тогава песента й е имала потенциал, нещата не са се получили, разказва певицата. И допълва, че явно така е трябвало да стане.

Меракът й да е пее за Евровизия обаче не е утихнал. Затова и тя си прави планове да се яви отново.

В едно от последните си медийни участия щерката на Глория разказва не само за творческите си планове и достижения, но и за връзката си с известната си майка.

За нея винаги Глория е била пример за подражание. В същото време е била родител на място – строг и справедлив. Симона разказва, че докато е навършила пълнолетие, е имала стриктен вечерен час. Допускал се реверанс от 15 минути, но не повече.

Строгият подход на майка й е дал на Загорова здрави основи. Сега тя се опитва да върви уверено по тях. И да покрива така или иначе завишените очаквания за себе си – в личен и в професионален план.

Прегледана: 240311

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече