Дони и Нети правят PCR! Последни гостували на Георги Любенов

0

Скоро след като стана ясно, че водещият на БНТ Георги Любенов е заразен с коронавирус, на тест трябваше да се подложат всичките му контактни лица.

Като последни гости на предаването му в рамките на неделния ден Дони и Нети също се подложили на тестване.

За щастие, резултатите и на двамата са отрицателни.

Добрата вест, че не са се заразили, беше споделена от самите изпълнители от общия им профил в популярна социална мрежа.

Те разказаха как стриктно изпълнили заръката да се тестват. А когато се оказало, че не са болни, си отдъхнали облекчено.

Сред останалите известни лица, които бяха гости на Любенов непосредствено преди положителния резултат, са водещата Наталия Симеонова и Бетина Жотева – председател на СЕМ. Те двете доброволно се самокарантинирали.

Очаква се да станат ясни резултатите от тестването на евродепутата Ангел Джамбазки, които също беше в близък контакт в студиото на БНТ с водещия.

Единственият от популярните лица, който е бил в близост до водещия и който отказва да се тества, е доцент Мангъров, потвърдиха няколко издания.

Що се отнася до самия Георги Любенов, той се чувства добре. Няма симптоми и оплаквания. В момента е под 14-дневна карантина преди да си направи повторен тест за коронавирус. Разказва, че до положителния резултат се стигнало при чисти рутинни проби – нямал никакви съмнения, че може да е болен.

Прегледана: 242518

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече