Изловиха Венета Райкова с нов мъж! Около него тя свети!

0

Папараци изловиха Венета Райкова в компанията на мъж. Предполага се, че именно той е причината тя да тръби навсякъде, че е щастлива в личен план.

Според мълвата става дума за доста по-млад представител на силния пол, който често я навестява у дома.

Снимката, която беше публикувана в популярен светски вестник, за часове обиколи и виртуалното пространство. Феновете се надпреварваха да правят предположения кой е мъжът, спечелил сърцето на водещата. И с какво точно я е спечелил.

Запознати разказват, че снимката е правена през миналата работна седмица. Мястото е една от популярните книжни борси в София. Към момента Венета прекарва голяма част от времето си именно там в подготовка на новата си книга „Куклите”.

Младият мъж, който й правел компания, не се отделил от нея нито за миг. Прекарал заедно с Райкова целият ден в сградата на издателството. Какво е правил, докато тя е подписвала книги, са само предположения. Но явно има добро търпение и внимание към нея.

Ще припомним, че въпреки че Венета се хвали с това, че разкрива пикантерии от живота на известните, тя пази своя собствен свят далеч от медиите. Малцина са тези, които са наясно какво се случва с нея в личен план и кой е новият мъж до нея.

Прегледана: 241329

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече