Върви й на Антония Петрова да е кумица!

0

За пореден път Антония Петрова, по мъж Батинкова, влезе в ролята на лична кумица.

Блондинката и съпругът й Ивайло Батинков изиграха важната роля в началото на семейния живот на свои близки приятели. И макар че не им е за първи път, на въпросната сватба нещата изглеждаха една идея по-различни.

Разликата идваше от там, че младоженците бяха решили специалният им ден да бъде издържан в традиционен стил. Действието се е разиграло в село Горно Драглище. А според думите на Антония младоженците са се постарали да следват стъпка по стъпка местните обичаи.

Но въпреки че главните действащи лица се били пременили с дрехи от старо време, тези, които разглеждаха снимките, се чудеха. Дали става дума за връщане назад в годините, или за карнавална премяна.

Всички отчитаха, че снимките са цветни и забавни. Но това, че Ивайло е с дънки, или че маникюрът на Антония струва поне петдесетачка, не избяга от полезрението на феновете.

Те одобриха замисъла, но не и изпълнението.

И все пак доброто настроение от снимките се пренесе и из коментарите под тях. Всички на драго сърце пожелаха на младото семейство дълги години безоблачно щастие. А на Батинкови – да умножат по десет сватбите, на които са кумували.

Прегледана: 240712

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече