Виктор Николаев знае как се пътуват 300 км без врата! Преживял го е!

0

На първо четене забавен, но на практика ужасен пътен инцидент е преживял популярният телевизионен водещ Виктор Николаев.

Информация за случилото се дава самият той чрез рубриката „Моята новина”. Без да става ясно кога точно се е случил инцидента, той разказва за сполетялото го.

Провокиран от видео, на което се вижда как велосипедист се удря в отваряща се врата на автомобил, Виктор се сети за своята участ.

По време на път, той отбива. Има намерението да отвори вратата. В страничното огледало вижда, че приближава автомобил. Чака го да премине и отваря вратата. Оказва се обаче, че автомобилът е бил с ремарке, което буквално отнася вратата му.

С кански усилия Николаев успява да закрепи вратата на автомобила си, която е в окаяно състояние. По този начин обаче преминава над 300 километра. За свое успокоение и за това на почитателите си, той споделя, че пострадали не е имало. Щетите са били само и единствено материални. И то за негова сметка.

По всяка вероятност след този инцидент водещият е в пъти по-внимателен на пътя.

Негов фен коментира, че подобни инциденти се случват често. Изисква се по-голямо внимание, когато човек е зад волана. И по-голяма търпимост на пътя.

Прегледана: 236972

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече