Внучката на Тодор Колев страда! Осакати се заради прищявка

0

Теодора Кулева, внучката на легендарния Тодор Колев, буквално се преобрази. Посоката обаче е негативна, защото младата актриса така съсипа косата си, че сама не иска да се гледа в огледалото.

Теди, която стана една идея по-популярна след участието си в „Откраднат живот”, буквално е изпаднала в истерия след подстрижката.

Самата тя разказва, че дълго обмисляла хода, преди да го предприеме. В крайна сметка се решила и подстригала косата си. Да, обаче, не се получило това, което очаквала.

Ще припомним, че само преди 5 месеца, чаровната блондинка дари живот на първата си щерка. Явно обаче хормоните й още бушуват. Малко след като взела решението за промяната, тя вече жестоко съжалявала.

Според това, което тя самата разказва, Кулева имала намерение да запази гробна тишина и да не качва снимки, докато косата й не порасне.

Е, да, ама не. Скоро след като ножицата кръцнала, с новата прическа блондинката се появи онлайн. Но не за да се изфука, а за да се оплаче. Според думите й, новата визия въобще не е по вкуса й. Дълго време пускала косата си да израсте, а моментно решение я подлъгало да я отреже. Просто заседаването у дома около бебето й дошло повече. И за минути си помислила какво ще е, ако е с къса коса.

Не, не е добре!

Прегледана: 238376

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече