Симона Загорова заведе гаджето в Швеция. Запозна го с тате!

0

Щерката на Глория Симона Загорова избра да празнува 24-ия си рожден ден отвъд граница. Дестинацията е повече от далечна – Швеция. Заедно с нея на пътуване се отправи и новата половинка в живота й – Даниел.

Изборът на място не е случаен. Там от дълги години живее таткото на Симона – Илия Загоров. Именно затова празненството се оказва идеален повод гласовитата девойка да запознае двамата най-важни на този етап мъже в живота си.

Въпреки че пътуванията отново стават изключително рискови в световен мащаб, Симона не се отказала от намерението си да посрещне рождения си ден при баща си. Тя обрисувала пътуването си като прекрасна възможност да опознае света. И се отправила на дълго чаканото приключение с Даниел.

Самата Глория не си позволи да коментира по какъвто и да било начин решението на щерка си да пътува за празника. Въпреки това близки споделят, че примата на фолка не останала никак доволна. Тя през зъби пожелала на Симона „На добър път”, като до последно се надявала задълбочаващата се корона-криза да откаже щерка й от пътуването.

Това обаче така и не се случило. Напротив, щерка й кацнала щастлива на шведска земя. А първата среща между Загоров и кандидат-зетя била повече от задоволителна, допълват близки до звездното семейство.

Прегледана: 239598

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече