Изненада! Радина Кърджилова е бременна в третия месец

0

Деян Донков и половинката му Радина Кърджилова очакват втора рожба.

Щастливата вест не е само светска клюка, а новина, потвърдена от бъдещия горд татко. В интервю за „Площад Славейков“ Донков разказва, че половинката му е в третия месец. Очакват до дни да разберат пола на втория си общ наследник.

Ще припомним, че освен сина има Христо, Деян има още едно дете. То носи неговото име и е плод на любовта му с актрисата Анастасия Ингилизова.

За това, че Радина е бременна отново се заговори още преди седмици. Тогава твърденията бяха по-скоро съмнения. И все пак някои от близките на звездната двойка си позволиха да коментират със сигурност, че младата половинка на Донков в бременна отново и че двамата очакват момиченце.

След като вестта, че Христо ще става батко, беше потвърдена от родителите, някои от най-скъпите на сърцето им хора също си позволиха да говорят.

Бащата на младата майка – художникът Христо Кърджилов споделя, че на този етап нямат представа какво ще е второто внуче. Той не си прави и сметки как ще се казва. Въпреки че е горд, че първият наследник във фамилията носи неговото име. Бъдещият дядо допълва, че всички са изключително щастливи и че очакват с нетърпение в най-скоро време фамилията им да се увеличи с още един член.

Прегледана: 240003

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече