Ицо Хазарта разбуни Фейсбук с чат-трепач (СНИМКИ)

0

Ицо Хазарта накара приятелите си в социалната мрежа Фейсбук да прихнат от смях. Той публикува на личната си страница забавен чат, предоставен му балет „Нова”.

От изрезките от писанията става ясно, че младеж потърсил танцуващите красавици със специална молба. Тъй като му предстояло да стартира шумен нощен живот покрай студентските години, той искал да се научи да танцува. Приятелите му все се подигравали, че не може да танцува. Затова и момчето, което щяло да е първи курс студент, искало да се научи. За целта бил готов да плати колко и каквото му поискат. Стига професионалистите да му помогнат да се спаси от бъдещи сконфузни ситуации.

Момичетата от балета не остават безразлични и обръщат внимание на своя изстрадал фен. Оказва се, обаче, че са ангажирани към момента на молбата. Обещават му помощ, но след като премине тяхно участие.

Отговорът не задоволява бъдещия студент. Той се оказва изключително изобретателен – защо не му запишат видео, което да му предоставят. Готов е, разбира се, да си плати.

Цялата поредица от съобщения Хазарта публикува за кеф на своите приятели. Всички дружно се смяха.

По всяка вероятност, ако някъде срещне копие от чата, нетърпеливият танцьор ще се познае. Дали се е научил да танцува преди началото на семестъра, само той си знае.

Прегледана: 234267

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече