Най-накрая! Кобилкина отслабна, пусна горди снимки! (ГАЛЕРИЯ!)

0

Наталия Кобилкина направи немислимото.

Или по-скоро трудно постижимото, като свали близо 15 кг от теглото си. С гордост тя споделя, че почти е достигнала целта си. А именно 57 килограма. Остават й още два, с които се е зарекла да се справи в най-скоро време.

Със снимки, които не без доза самочувствие разпространи в профилите си онлайн, Кобилкина показа, че наистина е влязла във форма. Не един ило два пъти обективите я бяха запечатвалите в доста обли и компроментиращи форми. Но този път всичко изглежда повече от добре. И наистина сексоложката е успяла да постигне фигура на тийнейджър.

Сред признанията за това как е успяла да се втали, които Наталия прави, са обичайните. Много течности, повече движение и разбира се… креватни занимания.

Въпреки че редовно се явява рекламно лице на чай за отслабване, Кобилкина не споменава нито веднъж, че въпросните продукти стоят в основата на промяната й. Напротив. Всичко отдава на волята си, като разказва, че в някои дни от режима не е слагала дори залък в устата си.

Усилията явно са си заслужавали, защото Наталия се чувства и изглежда добре. Завидяха й дори някои от най-близките й хора, които дълго време не я били срещали.

Мнозина предположиха, че с новата визия сексоложката готви и нов проект. Но само времето ще покаже.

Прегледана: 228809

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече