Ернестина Шинова няма амбиции да види д-р Стаменова отново на екран

0

Актрисата Ернестина Шинова, която успешно влезе в ролята на д-р Стаменова в хитовия сериал „Откраднат живот”, не пази надежди отново да я извикат на снимачната площадка.

Въпреки че е в личен план екранната София има много неизяснени сюжетни линии, Шинова не очаква героинята й да се появи. По-скоро в хода на сюжета главите с нейно участие ще бъдат затворени.

Това обаче не я притеснява. Ерна смята, че когато човек няма какво да даде, по-добре е да се махне. Придържа се към това правило както в личния си живот, така и в професионалния.

Именно затова организира ангажиментите си без да разчита на ново участие в „Откраднат живот”. Тя репетира и участва в постановки в театъра. И въпреки че е доволна, че все пак играе, споделя разочарованието си от това, че залите са празни наполовина.

Публиката е тази, която дава енергия на артистите. И колкото и малко да са ръцете, те пляскат, за да покажат уважение и подкрепа.

В интервюто, в което Шинова прави тези откровения, несъмнено се зачерква и темата за коронавирус. Актрисата споделя, че двама нейни близки приятели са си отишли след заразяване с Кови-19. Именно заради това е на мнение, че ситуацията не бива да се подценява.

Прегледана: 225782

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече