Д-р Огнянова пребори най-голямата си фобия!

0

Актрисата Диана Димитрoва се справи с най-големия ужас в живота си.

Тези, които я познават, са наясно с дългогодишната й фобия от височини. Към днешна дата обаче чаровната брюнетка се справи с този си страх след доста екстремно преживяване.

В момента Димитрова е в китния Триград, където се снима в най-новия филм на Виктор Божинов – „Чамла”. Именно особеностите на Триград й помогнахa да се пребори със страха. И по-точно – в помощ й дойде Харамийската пещера.

Именно там Диана се впусна във височинно катерене. Оказа се, че заниманието й за няколко часа било достатъчно, за да се справи с това, което я е тормозело с години.

За тези, които са запознати с особеностите на пещерата, е ясно, че тя не е за всеки. И щом д-р Огнянова се е впуснала в приключението, явно наистина е открила нова страна в характера си. Успяла е да се справи успешно с поредното предизвикателство извън сцената.

Самата Димитрова се чувства изключително горда с постижението си. Споделили за успеха си с колегите, с които се снимат заедно в новата продукция. Сред тях са Снежана Макавеева, Иван Савов, Христо Петков. Екзотика в снимачния екип внася името на французина Беноа Марешал.

Прегледана: 225524

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече