Мария Игнатова пак захапа Рачков: Не е голямата ми любов!

0

Мария Игнатова не спира да се хвали, че най-накрая е срещнала любовта на живота си.

Блондинката, с която Димитър Рачков дълго време делеше екрана и леглото, сякаш е забравила за връзката си с него. Или напротив – прави всичко възможно, за да му докаже, че вече той не означава нищо за нея.

Въпреки че по времето, през което бяха заедно, двамата нямаха кой знае какви драми и проблеми, оказа се, че чаровният водещ явно не е успял да я накара да се чувства специалната.

Именно заради това и новият мъж в живота й – Ивайло Цветков Нойзи, много лесно успял да заеме челни позиции в списъка й.

По време на първата си изява като водеща на „Папараци – ново 20” русата красавица направи неочакваното признание, че именно Нойзи е голямата й любов. Това прозвуча колкото като признание, толкова и като опит да захапе Рачков за пореден път, коментират зрителите.

Въпреки че Мария рядко си позволява да коментира пред камерите си личния си живот, този път го направи с малко думи, но точно в целта. Без да дава обяснения и пояснения, произнасяйки само едно име, тя направи самочувствието на Митко на пух и прах, допълват приближени на Рачков. И колкото и той да се прави на непукист и че гледа само напред, за него Мария си остава важна част от живота му, гласи още всеобщото мнение.

Прегледана: 224699

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече