Дни преди да роди – Луиза Григорова се включи в „Живей активно”

0

До раждането на първата рожба на актрисата Лузиа Григорова остават броени дни.

Това, че е в изключително напреднала бременност обаче, не пречи на актрисата да се движи и да бъде активна.

По време на цялата си бременност звездата от „Откраднат живот” не се спря на едно място, коментират нейни близки. Затова малцина се изненадват, че буквално преди да роди Луиза ще вземе участие и в „Живей активно”.

Самата кампания ще се случи в София, като ще бъде разделена на четири маршрута в рамките на града. Ще се случи на 22 този месец, като ще обхване различни посоки за всички, които са привърженици на пешеходното придвижване.

Луиза също ще се включи с чифт маратонки, усмивка и добро настроение. Актрисата неведнъж е споделяла, че движението й помага да поддържа тялото и духа си в добра форма. Затова разстоянието от Княжево до Златните мостове, изминато пеша, ще е нейното доказателство, че няма нищо по-ободряващо.

През месеците на бременността Луиза често споделяше емоциите си със своите почитатели. Затова хората, които следят отблизо какво се случва с любимката им, очакват съвсем скоро тя да ги зарадва с благата вест.

Ще припомним, че съпругата на режисьора Мартин Макариев очаква момче, което трябва да се появи на бял свят до броени дни.

Прегледана: 223372

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече