Мегз с пореден опит за слава! Прави предаване с Карбовски

0

Най-новият ангжимент на Мегз отново предизвиква коментари.

Очаква се от тази събота дизайнерката да се появи на екран, партнирайки си не с друг, а с Мартин Карбовски.

Това, което се знае на този етап, гласи, че двамата ще правят общ проект. Социален експеримент, както те го наричат, който ще се появи на екран под наименованието „Маската”.

На този етап нито Каканашева, нито Карбовски дават повече светлина върху съвместното си начинание. Това, което се знае, гласи, че предаването ще е тип риалити. Но кой, как и какво ще прави пред камерите, на този етап не се разкрива.

Новината, че влиза в екип с устатия телевизионер, съобщи самата Мегз. Направи го чрез пост в социалните мрежи. Снимката, която тя сподели, вървеше с реторични питане дали с Карбовски си подхождат като екип.

Непосредствено след като пусна публикацията, Мегз беше зарината от въпроси. На нито един от тях обаче дизайнерката не даде категоричен отговор. Остави зрителите да се вълнуват и наистина да застанат пред малкия екран в събота.

Според мнозина, появата на Каканашева по телевизията е предният изстрадан опит да привлече вниманието върху себе си. Въпреки че твърди, че бизнесът й е подем, това не е така, коментират запознати. Затова и Мегз търси и други опити за изява.

Прегледана: 228123

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече