Борис Дали се забърка с арестувана пайнерка

0

Борис Дали е направил нова песен с една от най-буйните певици на „Пайнер“.

Става дума за колоритната Айшенур, която преди няколко дни беше арестувана в к.к. „Слънчев бряг“ заради хулигански прояви.

Изгряващата звезда на музикалната компания явно здраво е пленена от харизмата на Дали, пише Агенция „Блиц“. Тя следвала своя идол непреклонно и правела всичко, което той разпореди.

Въпреки че става дума за прояви в музикален план, запознати коментират, че прехвърчали и доста по-романтични искри.

На този етап дуетната песен на Дали и Айшенур е обгърната от пълна мистерия. Мнозина бързат да коментират, че по всяка вероятност двамата са работили върху позната народна песен. Други пък смятат, че основата ще е традиционна, но че двамата са направили песен с модерно звучене.

Покрай него Борис се надявал, да възстанови част от секналите финансови постъпления. Откакто светът попадна под карантина, участията и изявите на певеца драстично са секнали. А с това и джобът му е изтънял. Затова той се надява песента да е хитова, а печалбите големи.

Самата Айшенур също няма да откаже някой и друг лев. Освен че си пада по скъпи придобивки, съвсем наскоро, както вече стана дума, тя беше арестувана и глобена заради хулигански прояви и неуважение към полицията.

Прегледана: 211771

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече