В паника! Тита тича да се тества за коронавирус

0

Любимката на подрастващите Тита е поредната знаменитост, която се подложи на неприятния тест за коронавирус.

Пеещата сензация изпаднала в тих ужас, когато осъзнала, че повалилото я неразположение може да се окаже признак на Ковид.

Тя побързала да се тества. А докато очаквала да излезе резултатът от теста, се поставила в пълна изолация. Не искала никой от близките й да пострада заради това, че в условията на пандемия тя по никакъв начин не ограничила контактите си.

Съмненията й, че се е заразила с коронавирус се засилили още повече, когато разбрала, че човек, с когото имала близък контакт, е носител на заразата.

Самата сценка – бързото тестване – се разиграло часове преди нейно участие в Карлово. Въпросното пеене в бар във възрожденския град така и не се състояло. В момента, в който Тита научила, че неин приятел е заразен, тя побързала да се изолира.

Постъпила отговорно – тествала се и се затворила, отменяйки плануваната среща с почитателите.

Докато излезе резултатът от PCR-а, певицата ще чака на тръни, но няма да си позволи да се среща с никой. Било то нейни близки или почитателите.

Пазете себе си, близките си и бъдете отговорни за здравето си!, пише Тита е своя профил в социална мрежа. И обещава да даде инфо веднага щом разбере – болна ли е от коронавирус, или не.

Прегледана: 208926

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече