ДесиСлава с коронавирус: физически е добре, психически се срива!

0

Попфолк изпълнителката ДесиСлава се включи в телефонно интервю в предаването „На кафе“.

По време на прякото си включване тя разкри, че се лекува сама в домашни условия. На този етап не е търсила медицински лица. Чувства се добре и не й се е налагало да посещава лечебни заведения.

Единственото лекарство, което приема, е парацетамол. Но в последните дни и с него, и без него неразположението не преминавало.

Смята така – със самолечение – и да приключи 14-дневната карантина, ако физическото й състояние продължава да се подобрява.

Певицата обаче допълва, че започва да се срива психически. След като стана ясно, че се е заразила с коронавирус, има чувството, че отвсякъде все някой я дебне, сподели тя.

На въпросите кога и как се е заразила едрогърдата блондинка не можа да даде точен отговор. Според думите й, решила да се тества, когато прочела симптоматиката на Галена. Тя също била с главоболие, загуба на вкус и обоняние, но без характерната температура.

Дори след като диагнозата била потвърдена обаче ДесиСлава не могла за себе си да си отговори къде се е заразила. По всяка вероятност е станало по време на участие, лаконична е тя.

Допълва, че всеки може да се зарази. Гаранция няма, затова хората трябва да са по-толерантни един към друг.

Прегледана: 198262

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече