Дара положителна за коронавирус! Лекува се под пълна карантина!

0

Тийнлюбимката Дара е поредната знаменитост, пипнала коронавирус.

Въпреки че на този етап няма потвърдена информация от страна на екипа на певицата, информацията се цитира от различни източници и добива главоломна популярност, пише Агенция Блиц.

Заразяването на младата изпълнителка с бошуващия в момента вирус идва като обяснение на тоталната й липса през последните седмици. Дара, която сме свикнали да чуваме и виждаме от различни изяви, тотално е спряла участията си. Не се появява никъде в медийното пространство и по всяка вероятност се лекува под карантина в домашни условия, допълва изданието.

Феновете й побързаха да й изпратят послания с окуражителни думи. Всички са на мнение, че любимката им скоро ще пребори заразата и ще се възстанови напълно.

Ще припомним, че Дара не е първата популярна певица в Ковид-19. Преди нея Галена и ДесиСлава бяха посочени като положителни. С нейната положителна проба обаче заразата смени жанра.

Информацията за заразената певица идва на фона на протестиращите изпълнители от лекия жанр, които искат чалготеките и останалите барове да останат отворени. След лъкатушене „ще работят, няма да работят” в крайна сметка заведенията на закрито остават отворени. До следващата министерска заповед…

Прегледана: 189968

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече