Фики № 2! Ричард Величков забрави краката! Спукаха го от бъзик! (ФОТО)

0

Ричард Величков, онзи напорист младеж от Мадан, чието име се чу за първи път в „Биг Брадър”, отново се появи онлайн. А появата му предизвика истинска вълна от подигравки.

Причината се крие в това, че уж напомпаният мачо очевидно е забравил да тренира долната част на тялото си. И на добре развития му гръб никак не приличат фините крака, които си е оставил. Мнозина го сравниха с Фики. В един период от своето финтес израстване, чалка певецът имаше драстична разлика в двете половини на тялото си.

Ще припомним, че Ричи се опита да трупа активи чрез популярността, продавайки препарата „Липовон”. Тогава обаче стана ясно, че добавката е опасна и че има дори смъртни случаи, свързани с приема на въпросния продукт. Като по чудо Величков се разина без арест и обвинение. Скри се обаче за дълго от погледа на медиите и от общественото пространство.

Към днешна дата е решил отново да се прави на известен. Опитът му стартира обаче с огромен фаулстарт. Снимката с якия гръб и хилавите крака набързо обиколи виртуалното пространство.

Ричи, забрави краката!”, „Къде са краката?”, са само част от подигравателните коментари, които бълна мрежата. А те го пратиха още по-далеч от целта на Ричард – да си намери клиенти и да стане професионален треньор на богатите и известните.

Прегледана: 188542

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече