Коронавирус сложи край на изявите на Преслава

0

Преслава е твърде уплашена от заразяване с коронавирус, за да пее!

Скоро след като стана ясно, че колежката й Галена се е заразила с Ковид-19, а след нея и малкият й син, Петя се подложи на тест.

Резултатът на Преслава е отрицателен. Но тя е толкова уплашена, че слага край на участията си, докато ситуацията в страната се нормализира, пишат медиите.

Брюнетката беше и сред първите, които спряха да пеят в началото на март месец тази година. Още преди да бъде обявено извънредно положение, тя се отказа от сцената от страх. Заради конткактите, които професията й предполага, певицата реши да си остане у дома и да не подлага на риск живота и здравето на семейството си.

Сега всичките й опасенията отново оживяват. Самата тя започва да чертае мрачни сценарии за това какво и как може да се случи, ако всеки ден се среща с много и различни хора.

Някои от колежките й от лекия жанр побързаха да я разкритикуват. Мълвата носи, че я коментират за това, че не разчита на парите от изяви да живее. Мъжът й Павел е този, който зарежда картите. Затова и Преси не е притеснена, че месец, два или три няма да има финансови постъпления. А тези с кредитите ще пеят, докато не затворят пак държавата, продължава злостната критика.

Прегледана: 181256

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече