Венета Райкова изхвърча от „Папараци”! Ето кой ще я замести!

0

От есента Мария Игнатова сяда в креслото на водещата на предаването „Папараци”. Запазената марка на Венета Райкова вече ще има нов титуляр и ново име – „Папараци – ново 20”, пише онлайн издание.

Невинната Мария Игнатова, която познаваме от изявите й в „Господари на ефира”, явно е пуснала в действие чара и връзките си. Уж без особени претенции и амбиции, бившата половинка на Димитър Рачков изведнъж се оказа с особен размах. Всички са наясно колко напориста е Райкова. И щом колежката й е успяла да я изрита с един шут, то явно наистина е задействала „План Б”, коментират в средите.

Ще припомним, че доскоро Игнатова често беше засичана в лошо настроение. Според хора от обкръжението й причината за ниския дух е липсата на професионални ангажименти.

Именно поради това рокадата, която ще настъпи в телевизионния ефир, мнозина определят като пробуждане на Мария от унеса.

А за Венета Райкова остава да ближе рани и да пише книги. Все пак малко или много замяната й е очаквана. „Папараци” не е предаване, което да е нейна рожба. Първоначално водеща на телевизионния таблоид беше половинката на Ники Михайлов – плеймейтката Николета Лозанова. После дойде Венета, а сега – Мария.

За момента се знае, че освен водещата и името, сменя се и замисъла. „Папараци – ново 20” ще заложи на доза комедийност при представянето на светските новини. А бившата Рачкова изгора се заканва да е максимално изненадваща в представянето си.

Прегледана: 183943

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече