Излагация! Фен нарита колата на Анелия! Певицата се разправи с шамари

0

Попфолк певицата Анелия се прояви като последна простачка, коментират свидетели на грозната случка. След като недоволен фен нарита луксозното й возило, тя отиде да се разправя с тълпата с шамари.

Нелицеприятната ситуация се разиграла минути след края на лайфстайл наградите, по време на които изпълнителката грабна приза за цялостно творчество.

Слизайки от сцената, Анелия се озовала сред група ловци на автографи, които я помолили за снимка. Ок, бил отговорът й, но само ако се съберат и се щракнат на общо фото. Нямала време да позира с всеки по отделно.

Тази и молба разгневила младежите. Като отговор чула десетки обиди и грозни епитети.

И докато Анелия още се суетяла вътре в хотела, в който се провело награждаването, един от тях я изпреварил и злобно наритал автомобила й.

Отмъщението по ламарините било забелязано веднага от певицата. За секунди тя се озовала пак сред тълпата от фенове. С буйни крясъци и закани тя карала извършителят на посегателството да си признае. Никой обаче не обелвал и дума.

В гнева си тя грабнала шапката на един от почитателите и го зашлевила няколко пъти с нея. Продължила с ударите и по останалите младежи, които утихнали втрещени от неадекватното й поведение.

Ако не били колежките й Бони и Гергана, изпълнителката на „Гъзарка” може да стигне и доста по-далеч, коментират свидетели.

На изпроводяк Анелия се заканила, че отива директно в полицията, за да пусне жалба.

Прегледана: 177503

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече