Захари Бахаров иска 50 лв за билет! Феновете: Никой няма да те гледа!

0

Захари Бахаров постави цена от 50 лв за билет за моноспектакъла си „Чамкория”. Представлението е въвеждащо за актьора след принудителната карантина, а сумата непосилна за джоба на българина, пишат онлайн медии.

Факт е, че постановката е изключително успешна. Бахаров влиза в нея от 2017 година, като именно тя му донесе награда Аскеер за водеща мъжка роля.

Но сумата, която иска за билет към днешна дата, за да гледат шоуто му, е колосална и нереална за българската театрална действителност.

Като пример ще посочим, че билетите за повечето постановки у нас започват от 15 лв. Масовите са на цена 20 лв. И въпреки тези къде-къде по-поносими цени публиката не се надпреварва да пълни театралните салони.

А за двойна, че дори тройна сума над това кандидатите ще са още по-малко.

Когато направи анонс на бъдещите си професионални планове, Бахаров лаконично обясни, че все от някъде ще трябва да се започне след карантината. Самият той възнамерява да се върне на сцената с няколко представления на „Чамкория” на открито. Като плюсове посочи, че той е сам на сцената, а за публиката ще се спазят всички изисквания за отстояние.

Да, обаче, бившият водещ на „Националната лотария” пропусна да оповести точно колко ще струва това удоволствие. А цената е 50 лева!

Е, най-неудобните места в летния театър са с цена 30 лева, което пак е супер много. И заплашват Бахаров – да не се окаже, че е сам не само на сцената, но и на цялото представление.

Прегледана: 173776

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече