ТОП СЕНЗАЦИЯ! КОМПАНЬОНКА НАПРАВИЛА СНИМКИ С БОЙКО БОРИСОВ В ЛЕГЛОТО (ГЛЕДАЙТЕ!)

0

Оборотна столична жена на повикване е направила кадри от имението на премиера Бойко Борисов. Снимките щяха да са съвсем тривиални, ако Бойко Борисов не беше заснет без дрехи в собственото си легло, разказва jilo.bg.

За съвсем кратко време кадрите, които разкриват как безгрижно премиерът се е отпуснал в покоите си, предизвикаха истински фурор. Те бяха публикувани и препубликувани. А коментарите под тях буквално летят.

Според източници на цитираното електронно издание снимките са станали публично достояние точно в този момент с конкретна причина.

Преди известно време Васил Божков е платил на жрицата крупна сума, за да се сдобие с компроматите. В момента, в който враждата между тях ескалира, този таен коз от ръкава на Черепа го изстрелва с позиция напред. И поставя Борисов в доста сконфузна ситуация.

За действащия министър-председател от край време се говори, че е със слаби ангели. Не една или две са едрогърдите красавици, които са преминали през леглото му.

Преди известно време плейметката Светлана Василева се хвалеше наляво и надясно, че е търкала чаршафите с премиера. Разказваше супер пикантни подробности за това какво и как го може Борисов. Дори стигна дотам да демонстрира как е правила масаж на пръстите на краката му… е език и да разказва как използваните презервативи Бойко бутал във фризера.

Прегледана: 179958

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече