Ковид-19 като модна тенденция! Емилия се маскира в чест на пандемията (ФОТО)

0

Емилия облече нетрадиционен сценичен костюм в просвала на Ковид-19. Или по-точно певицата направи опит да комбинира актуалното с интересното, но се получи доста нелепа картинка, коментират свидетели.

От няколко дни онлайн се върти снимка, на която изпълнителката позира с доста нетрадиционен костюм. Фотото е свалено от профила на певицата в Инстаграм. А посланието, с което Емилия я е качила, разкрива намеренията й.

Когато модният ти порив не подлежи на ограничения. Бъдете здрави, бъдете стилни!”, пише тя. И застава пред обектива в нещо като костюм на скарида само че на полуточки. Основен акцент обаче е маската в същия десен, която Емилия е поставила на лицето си

Именно тя символизира желанието на певицата – хем да е здрава, хем да е стилна. Но определено е по-скоро смешна, коментират фенове. Дори предизвиква нелепи ситуации – това Емилия ли е, или е поредната сестра, излязла след смяна в интензивно отделение, шушукат фенове.

Коментари има и в посока на това, че дрехите на чалгарката са не просто актуални. Те са част от бъдещето. И вместо да позира пред фотообектива, без проблем с тази премяна Емилия може да вземе участие в някой фантастичен филм от бъдещето.

Ето я и нея! Мис Пандемия!

Прегледана: 174988

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече